Chocoladetulband met noten
Recept uit het Basisbakboek van Laura's Bakery |
Ingrediƫnten
300 g boter
300 g suiker
8 g vanillesuiker
6 eieren
300 g zelfrijzende bloem
3 el cacaopoeder
snufje zout
200 g ongezouten noten
Bereiding
Mix boter, suiker en vanillesuiker tot een romig mengsel. Voeg de eieren een voor een toe, voeg het volgende ei pas toe als het vorige helemaal is opgenomen.
Voeg dan de zelfrijzende bloem, cacaopoeder en een snufje zout toe. Zodra alles helemaal is opgenomen door het mengsel kun je stoppen met mixen.
Doe de noten in een kom met een eetlepel bloem en roer even door zodat ze allemaal bedekt zijn. Voeg ze toe aan het beslag en spatel ze erdoor. Stort het beslag in een ingevette en met bloem bestoven tulbandvorm.
Bak de cake in 60-70 minuten op 175 graden.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten