Chocolade Chip Cookies
Recept van tupperware gemaakt in de Krok-Toren |
200 ml bloem
5 ml bakpoeder
5 ml zout
5 ml vanille-essence
40 ml kristalsuiker
40 ml rietsuiker
85 g malse boter
1 ei
100 g chocolade parels
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180°C zonder rooster.
Leg het MultiFlex Deegblad op de rooster en zet opzij.
Doe de bloem, het bakpoeder en het zout in een grote kom en zet opzij.
Doe beide suikers en de malse boter in de ExtraChef voorzien van de klopper en meng ongeveer 1 min. tot een luchtig mengsel.
Meng het ei er onder en voeg geleidelijk toe aan de bloembereiding.
Meng met de Silicone Spatel tot een homogeen deeg.
Voeg de chocolade parels toe en meng opnieuw.
Bevestig de Kroket Inzet op de Krok-Toren en plaats het geheel op de plaat. Blokkeer de inzet met de spatel. Vul de toren met de bereiding. Druk de bereiding lichtjes aan met behulp van de duwer. Verwijder de spatel en duw de bereiding door de toren op de plaat. Snijd iedere cilinder in 5 gelijke stukken om 15 koekjes te maken. Hef ieder koekje op met de spatel en leg het op het Multiflex Deegblad. Gebruik de restant in de Toren om extra koekjes te maken.
Bak de koekjes ongeveer 17 min. op 180°C tot ze goudbruin zijn. Laat 10 min. afkoelen.
De koekjes kunnen tot 3 dagen op kamertemperatuur bewaard worden in de ClickPlus Rond.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten